1

Topic: Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi

Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Büyükelçiliği'nin 2010 Türkiye'de Japonya Yılı etkinlikleri çerçevesinde yıl boyunca düzenleyeceği etkinlikler arasında, Türk anime ve manga severleri de sevindirecek çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Bunlardan ilki 27 Şubat tarihinde İstanbul'da olmak üzere başlıyor.

Naruto Shippuuden filmlerinin de yönetmeni olan Hajime Kamegaki'nin konuk olacağı seminerin detayları ve program saatleri şu şekilde:

Yer: Pera Müzesi Oditoryum

Tarih: 27 Şubat Cumartesi

Giriş: 3 TL

Program:
18:30-19:30 Seminer
19:30-19:45 Mola
19:45-20:05 Kısaltılmış Anime İzleme (NARUTO filmi)
20:05-20:35 Soru ve Cevap

Etkinlik sayfasında yazdığına göre aynı seminer İzmir ve Eskişehir'de de düzenlenecektir. Gelişmeleri duyuracağız.

Not: Pera Müzesi'nin adresi şu şekildedir - Meşrutiyet Caddesi No.65 Tepebaşı - Beyoğlu - İstanbul

Konuyu anime.gen.tr de görünce burada da açayım dedim. İlgilenen arkadaşlar için 27 şubat şeklinde belirlenmiş tarihi aslında martta olması planlanıyordu. İlgilenip gitmek isteyebilecek arkadaşların da haberi olur böylece.

2

Re: Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi

Aaa naruto mu gösteriyorlar? Hmm...

Türkçe Blog...
İngilizce Blog...
Girin blog...
blog blog blog......

3

Leonard wrote:

Aaa naruto mu gösteriyorlar? Hmm...

O öylesine konulan bir şey denebilir. 20 dakika ayırmışlar sadece.

4

Abi mangaka olsa giderdim de Naruto'nun animesini sevmediğim gibi omake/spinoff tadındaki anime serilerinin filmlerinden hiç hazzetmiyorum. Hani Japon olsun çamurdan olsun diyor olsam Japon Kültür'e giderim, orda 7/24 Japon oluyor muhabbet edecek. XD Hani gitmeyi düşünen olursa arkadaşlık ederim ama gidilesi bir şey gibi durmuyor.

"Do either of you know how to open a tool box?"
http://sikilmis.blogspot.com