Topic: Okuduğunuz ve En sevdiğiniz Kitaplar - Seriler
Kitaplığımda fazla yer kalmadı ve sanırım en değerli mal varlığım özellikle fantastik kurgu serilerim okuduklarım - eğer atlamazsam birkaç tanesini aralarda :
= Silmarillion+Güç Yüzükleine Dair+Hobbit+Yüzüklerin Efendisi - dememe gerek var mı ??? fantastik kurgu ya Hobbitle başladım..
= UNUTULMUŞ Diyarlar dan
--Karaelf üçlemesi - Buzyeli Vadisi Üçlemesi - Drizzt Do'Urden'in Maceraları - Karanlığın Yolları Serisi - Avcının Kılıçları Serisi - Avatar Üçlemesi Serisi - Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi - Elminster Serisi
= RAVENLOFT tan
--Sislerin Vampiri - Ben, Strahd Bir Vampirin Anıları - Ben,Strahd Azalin le Savaş - Kara Gül Şövalyesi - Kara Gül ün Hayaleti - Şeytanla Uyumak - Ölülerin Kralı - Ölüler Şehrinin Efendisi
=Ejderha Mızrağı
-- Ejderha Mızrağı Destanı -Efsaneler Üçlemesi Serisi - Raistlin Tarihçeleri - İkinci Nesil - Yaz Alevi Ejderhaları - Yeni Çağın Ejderhaları Serisi - Dhamon Efsanesi Serisi bu gidişatta sapıtıp cıvıttılar iyice diyerek ben bile pes ettim - Kang'ın Alayı Serisi - Kayıp Efsaneler Serisi - Huma Destanı - Kara Dalamar
= Elric Destanı Serisi - = Artemis Fowl Serisi = Elenium Üçlemesi + Tamuli Üçlemesi
= Belgariad Serisi = Yerdeniz Serisi + Mülksüzler+++ Ursula K.LE Guin in kitapları
ve burda belirtmeyi unuttuğum birkaç tane daha olsa gerek..
Favorilerim : Silmarillion dan başlayarak JRR.Tolkien in serisi + Fistandantilus Yeniden Doğuş + RAVENLOFT *Özellikle Sislerin VAMPİRİNİ okumamak ayıptır :P + Drizzt in tüm kitaplarını azimle bekliorum kara elf in bitmeyen işkencesi.... ;) böle işkenceye can kurban tabiii :P