Re: Oyun İstekleri
Cümleten selamlar, bir anca coşmuş mesaj yağmuruna tutmuşsunuz ne de güzel olmuş. :)
@Pınar: Hoş bulduk efenim,
Varlığınızdan geçen sene bölüme astığınız afişten haberdardım, oynadığım ekibin çekingenliği biraz bana da bulaşmıştı. O yüzden böyle bir iletişim gecikmesi yaşandı. Velakin ekibimin belirsizliği, potansiyel gecikmeleri de söz konusu olunca ( bknz: 2 yıl dm beklemek...) bekleyecek takatim kalmadı pek. :)
Ozan Özfen adlı şahıştır beni buralara yönlendiren. Sizinde tanışıklığınız var zannımca. Onu epeyce darladıktan sonra, al abi bak burda böyle bir başlık var yaz buraya seni yanıtlarlar dedi. Yazdım yanıtlandım, çok mesudum. Bir de oyun oynarsam demeyin keyfime... :D
Şu an için her hangi bir tür seçme lüxünü kendime göremiyorum açıkçası. Açım, ne bulursam oynarım. :)
CON'lar için diyecek lafım(ız) yok eğicez başımızı beklicez. Hepinize über eğlenceler efenim.
@Flint_A: NEE! CASUS MU!? HANİ NERDE??? (charisma check...)
Benim şahsen bir D&D ısrarım yok. Ama tabii ki başka sistemde oynamayınca DM'e basit gelecek sorularla onu birazcık sıkabilirim(iz).
Ama kendisi de onay verirse o dünyadan haberi olmayan bir karakterle rp olarak eğlenceli hale getirebilir...(ki gerçektenbilmediğimden dolayı daha iyi oynarım kanaatindeyim.)
Zaten alışıla geldiği üzere DM'e bekletmek, oyuncuya da dürtmek yakışır. :)
Beklenilir, dürtülünür... Yeter ki sonuçta damakta tadı kalıcak güzel bir oyun olsun. :P
Kuka'yı bilirim abi, "eski" müdavimlerindeniz. Epeydir cep yakan fiyatları, sigara yasağı sebebiyle gitmiyorduk. Ama oyun oynamak için bildiğim en ideal yerdir. Kutularını da epey oynadık. Pasımı attıktan sonra, kapışırız moduna bile girebilirim. :D
One shot hem birinin oyun alışkanlıklarını anlamak, hem de tanışmak için güzel bir fırsat olur düşüncündeydim. Öylesi daha şık olur zannımca. Elbette ilerleyen zamanlarda sizin de imkanınız, vaktiniz olursa uzun solukluklar daha da güzel olur.
MSN, kendini tanıtma mevzularına gelince bu mesajı takiben, hemen o işlere de el atıyor olacağım.
CON davetleriniz için çok teşekkür ederim. Lakin durumlarım kesin olmadığından ne olur ne biter bilemedim... :/
@Leonard: Vay be abi demek o kadar iyi DMsin ki bi OneShotla bunca zamanın açlığını alıcan... Helal olsun vallaha! :D
@umut_suz: Hoşbulduk abi. Sistemlerle alıp veremediğim pek yok. DM uğraşsın onlarla. :D
@@Pınar: pardon efenim.