61

Re: Oyun İstekleri

Cümleten selamlar, bir anca coşmuş mesaj yağmuruna tutmuşsunuz ne de güzel olmuş. :)
@Pınar: Hoş bulduk efenim,
Varlığınızdan geçen sene bölüme astığınız afişten haberdardım, oynadığım ekibin çekingenliği biraz bana da bulaşmıştı. O yüzden böyle bir iletişim gecikmesi yaşandı. Velakin ekibimin belirsizliği, potansiyel gecikmeleri de söz konusu olunca ( bknz: 2 yıl dm beklemek...) bekleyecek takatim kalmadı pek. :)

Ozan Özfen adlı şahıştır beni buralara yönlendiren. Sizinde tanışıklığınız var zannımca. Onu epeyce darladıktan sonra, al abi bak burda böyle bir başlık var yaz buraya seni yanıtlarlar dedi. Yazdım yanıtlandım, çok mesudum. Bir de oyun oynarsam demeyin keyfime... :D

Şu an için her hangi bir tür seçme lüxünü kendime göremiyorum açıkçası. Açım, ne bulursam oynarım. :)

CON'lar için diyecek lafım(ız) yok eğicez başımızı beklicez. Hepinize über eğlenceler efenim.

@Flint_A: NEE! CASUS MU!? HANİ NERDE??? (charisma check...)

Benim şahsen bir D&D ısrarım yok. Ama tabii ki başka sistemde oynamayınca DM'e basit gelecek sorularla onu birazcık sıkabilirim(iz).
Ama kendisi de onay verirse o dünyadan haberi olmayan bir karakterle rp olarak eğlenceli hale getirebilir...(ki gerçektenbilmediğimden dolayı daha iyi oynarım kanaatindeyim.)

Zaten alışıla geldiği üzere DM'e bekletmek, oyuncuya da dürtmek yakışır. :)
Beklenilir, dürtülünür... Yeter ki sonuçta damakta tadı kalıcak güzel bir oyun olsun. :P

Kuka'yı bilirim abi, "eski" müdavimlerindeniz. Epeydir cep yakan fiyatları, sigara yasağı sebebiyle gitmiyorduk. Ama oyun oynamak için  bildiğim en ideal yerdir. Kutularını da epey oynadık. Pasımı attıktan sonra, kapışırız moduna bile girebilirim. :D

One shot hem birinin oyun alışkanlıklarını anlamak, hem de tanışmak için güzel bir fırsat olur düşüncündeydim. Öylesi daha şık olur zannımca.       Elbette ilerleyen zamanlarda sizin de imkanınız, vaktiniz olursa uzun solukluklar daha da güzel olur.

MSN, kendini tanıtma mevzularına gelince bu mesajı takiben, hemen o işlere de el atıyor olacağım.
CON davetleriniz için çok teşekkür ederim. Lakin durumlarım kesin olmadığından ne olur ne biter bilemedim... :/

@Leonard: Vay be abi demek o kadar iyi DMsin ki bi OneShotla bunca zamanın açlığını alıcan... Helal olsun vallaha! :D

@umut_suz: Hoşbulduk abi. Sistemlerle alıp veremediğim pek yok. DM uğraşsın onlarla. :D

@@Pınar: pardon efenim.

62

Ueuehu pardon u kabul ediyorum =P
ben bol hevesli gözüken bir mesaj atıp da uzunca bir süre cevap gelmeyince öyle fake msj atıldı sandıydım =D
artık kusura bakmazsın umarım =D

63

Hani troll de çok aşağı olmuş ama...
Ni demek efenim :D

64

Etkinlikler altında SUCon var hemen yakında, bir ona bakıver. İstanbul'da ve bedava olmasından dolayı, durumu çok net olmayan insanlar da gelebilir.

Oyuncudan soru almaya alışığız hepimiz, o hiç sorun değil.

Kuka güzeldir, candır. Ha evet, fiyatlar yüksek biraz, ama bütün gün oturup bir limonata içip kalktığımızda o üç lira pek batmıyor. Hayır bugün bir de içinden mi geldi nedir, kırdı fiyatları. :D Bunlar bira içiyorlardı, ben limonatada ısrar edince limonataya votka koyayım dedi. Olur dedim. Votka-limon 6 lira diyip, sonra 5 lira aldı adam. 5 liraya votka-limonata içiyorsam ben o kadar rahat ve eğlenceli bir yerde, çok şikayet edemem. :D O rahatlıkta bir yer daha yok yani. Kutu oyunları da güzeldir, sık sık gidilir oynanır.

Edit: Pınar huysuzdur, suyuna gidiniz. :P

Last edited by Flint_A (24.02.2010 23:35)

65

Atilla'nın verdiği gazla 7 marta kaydımı yaptırdım. Hadi bakalım hayırlısı.

E kuka da görüşmek üzre ozaman. :)

66

kuka da kulüpcene %20 indirimimiz var, ben varken yapıyor siz de hatırlatın arada =D

evet huysuz bir insanım ama benim de idare edilme yollarım var, iki üç günde fark edersin hemen zaten korkma =D

67

Meydan okumanızı kabul ediyorum! Alayınızı idare ederim ulan! :P

Demlik'te TV karşısında oturan fatih ve filintanın olduğu oyunu idare ettim bana bunlarla gelmeyin

This is the way the world ends, not with a bang but a whimper.

68

Gaza gelmeni seviyoruz =D

69

Yaşasın AEE, yaşasın gaz. :P

70

Kimse bu aralar oyun istemiyor sanırım?

Türkçe Blog...
İngilizce Blog...
Girin blog...
blog blog blog......

71

Oyun neymiş ya? Hiç gerek yok.

*yaşlanır*

Last edited by Flint_A (29.04.2010 23:52)

72

Ben oynamak da oynatmak da istiyorum, ama zamanım yok. Ühü!

"Do either of you know how to open a tool box?"
http://sikilmis.blogspot.com

73

Hep bahane.

74

Sen de hep mız mız..

75

Aslında zaman boşaltabilirsem Temel Reis betasını yapmam hoş olabilir KUnvention öncesi. Candemir'den gelen yoğun istek üzerine MunchQuest de oynatmak isterim hatta. Tamam lan, sizi mi kıracağım?! Ne zaman istiyorsunuz Temel Reis'i?

76

25 Mayıs dünya havlu gününde Otostopçunun Galaksi Rehberi oyunu oynasak nasıl olur? Hı?

This is the way the world ends, not with a bang but a whimper.

77

Sanki süper olur, değil mi? *Pınar'ın ruhunu summon'lar*

78

Ruhum geldi..
yaa kitapları okumam lazım cok az gun var =DDD

oynatabilirm bilmiyorum =P

79

Bak İsmail event atmıştı, katılmıyorum demiştim. Havlumu kapar gelirim bu durumda.

80

süper olur! zaten metucon'da oynayamamıştım içimde kalmıştı